Karla är parad

Publicerat den Uppdaterat den

Nu är min Karla parad, valpar väntas i slutet av augusti!

Valet av hane föll till slut på Jon Sands Ben. Det är en hund som har mycket god djurhantering, bra rörelser och är mån om att samarbeta. Han fixar alla arbetsuppgifter på gården med några hundra NKS, som hålls på traditionellt vis i Norge med fjällbete om somrarna. Dessutom är han tävlad på hög nivå med fina resultat. Hans förare beskriver honom som samarbetsvillig och pålitlig, mycket bra naturliga utgångar och god djurhantering.

Ben är en positiv, trygg och trevlig hund som ger ett mycket sympatiskt intryck när man träffar honom. Han har lämnat flera väldigt fina avkommor i Norge, men har ännu inga kullar i Sverige.

Ben är född 2010 i Wales, har HD B samt är gentestad normal(fri) för CEA. Ögonlyst UA i Juni 2017. Komplett stamtavla här. Mer om honom finns att läsa på Sand Gårds hemsida: sandborder.wordpress.com

Karla är född 2011 på Kärsta Södergård. Hon har HD A, gentestad normal (fri) för CEA samt är ögonlyst UA i maj 2017. Hon är självklart godkänd vallhund, och kvalade bla till CSC 2015 med sin tidigare förare. Domarens kommentar på hennes vp: ”Suverän djurhantering och samarbete. Cool och samlad. Snabb.” Mer om Karla finns här

Målet med kullen är att få fram samarbetsvilliga arbetshundar med god djurhantering och hög användbarhet. Valparna säljs i första hand till hem där de kommer användas till arbete med djur.

Om du är intresserad av valp är du välkommen att höra av dig till mig via aremea@gmail.com eller mobil (+46) 070-247 2318.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s